Doodstil

Wat doe je als je zelfs de politie niet meer kunt vertrouwen?

LEES HET GRATIS VOORPROEFJE of Bestel dit boek

Lerares Maddy ontmoet na haar arrestatie zedenrechercheur Nick. Als Maddy een relatie met hem begint blijkt Nick er dubieuze praktijken op na te houden. Zo raakt ze verstrikt in een web vol leugens en bedrog. Vanaf dat moment ontvangt ze vreemde doodsbedreigingen. De mysterieuze briefschrijver beschrijft uitvoerig wat hij met haar van plan is. Dan blijkt dat Maddy niet zijn enige slachtoffer blijft.

Ogenschijnlijk hebben de slachtoffers niets met elkaar gemeen. Toch komen er geheimen naar boven die leiden tot een bloedstollende ontknoping…

 

Doodstil is het thrillerdebuut van Lydia van Houten. Een bloedstollend vierluik van vrouwen die één ding met elkaar gemeen hebben: hun moordenaar.

 

Lydia van Houten (1972) is schrijver van fictie, en vooral bekend van de populaire fantasyserie: Het teken van drie. Black-out belandde op de longlist van de Paul Harland Awards en De Codex Vetus werd internationaal uitgegeven in 2015. Volgens haar lezers boeit Doodstil tot de laatste pagina, en komt het tot een ijzingwekkende ontknoping.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s