Ik was op de radio en het was leuk.

Ik herinner me een half jaar geleden nog. Waarin ik aangaf voor het eerst te gaan vloggen. Dat ik het doodeng vond. Immers ben ik vooral een introverte muurbloem. Maar kijk eens wat ik nu doe. Langzaam maar zeker maak ik de overstap naar een extraverte houding. Ook al vergt dat een behoorlijke dosis aanpassingsvermogen.

fera

Schaduw

Persoonlijk blijf ik graag in de schaduw en – ook al lijkt dat misschien niet zo – ik val niet graag op. Best lastig, juist bij het werk dat ik doe. Dus was het de hoogste tijd om daar iets aan te doen. Hoe? Een paar maanden geleden kocht ik het boek ‘Public Speaking for Authors, Creatives and other Introverts’ van  Joanna Penn.

joanna

Overleven

Een aanrader voor introverte mensen die – net als ik – moeten overleven in een extern gerichte maatschappij en daar moeite mee hebben. Ook deze video van TED Talk van Susan Caine heeft me veel geleerd!

Live radio

Al deze geweldige mensen zorgen ervoor dat ik elke keer weer iets bijleer. Het resultaat is dan ook dat ik meer en meer durf. Zoals meedoen aan een Live radio uitzending…  en daar ben ik best een beetje trots op!

img_1067

(met Thea Uri en Michel Oskam)

Luister de uitzending van ‘Boeken met Thea en Michel’  http://www.omroepnoos.nl/radio-gemist/woensdag-gemist/boeken-met-thea-en-michel-gemist

wp_20170111_19_04_11_pro

albadoro-jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s