FEEST!!

Tijd voor bubbels!

 Jeej, mijn derde boek is af. Helemaal. Klaar. Uit. Voorbij. Weemoedig en emotioneel word ik er altijd van. Terugkijkend naar hoe moeizaam de eerste letters op papier verschenen. Hoeveel frustratie er bij kwam kijken. Hoe ik Darknet in het begin verafschuwde. Het zelfs hekelde en er pas later een innige liefdesband ontstond. Hoe de karakters vorm aannamen en hoeveel uren ik heb doorgebracht met de verschillende (ongure) types. Een normaal mens zou er paranoia van worden. Gelukkig zijn alle schrijvers gek!

“A good writer possesses not only his own spirit but also the spirit of his friends.” –  Friedrich Nietzsche

Maar dan is het toch echt voorbij. Ik loop bijna over van trots, want boek drie is echt het beste boek dat ik tot nu toe schreef. Gelukkig sta ik daar niet alleen in:

tamara

Waarom is het beter?

Ik brak de regels; ‘gave a fuck’ wat anderen vonden en liet me niet meer in hokjes zetten. Prooi werd als vanzelf erg donker, en dat past prima bij dit verhaal. Het is een thriller met een knipoog naar horror. Misschien is knipoog ook niet het juiste woord. Het is gewoon een donkere thriller geworden.

typewriter-1627197_1920

Nog meer goodies.

Mensen die het Het vervloekte huis lazen hebben een voorsprong als ze dit boek lezen. Want ook al is Prooi volledig los te lezen, en een verhaal op zich, toch zal het lezers opvallen dat er hints en referenties inzitten. Nee, ik ga niets verklappen, maar Prooi speelt een aanzienlijke rol in Het vervloekte huis en vice versa.

secret3-jpg

Ja, maar waar gaat het nu eigenlijk over?

Nou, vooruit. Omdat het bijna feest is. Daarom presenteer ik jullie Prooi

Wat als een duivels netwerk het brute instinct met technologie verbindt? Dan volgt een spel, op leven en dood:  Darknet/Prooi.

De Nederlandse Evelyn (Evey) Johansen woont samen met een groepje excentrieke studenten in Londen, waar ze literatuur volgt aan de Greenwich University. Haar beste vriendin is de frivole Lily-Rose Summer, medehuurder, drama queen, partyhopper en dochter van een wereldberoemde filmster. Als Evey wordt ontslagen en de huur niet meer kan betalen, introduceert Lily-Rose haar aan jetsetter Martin Dumont; Regisseur, familievriend en eigenaar van plezierjacht Live X.

Evelyn krijgt een baan als hostess aangeboden, maar dan blijkt dat Live X vooral een verkapt bordeel is. Dan maakt Evey een beslissing dat haar leven voor altijd zal veranderen. Vanaf dat moment gebeuren er rare dingen. Als ze getuige is van een moord op het plezierjacht, waar ze zich niets van herinnert, neemt Evelyn afstand van haar nieuwe baan. Maar dan is het al te laat.

naam-boek3-bu-jpg2016

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s