Videoblog 2: over de thriller ‘Het vervloekte huis.’

Deze week zat ik niet stil. Mijn eerste vlog ging online, ik schreef stukken voor mijn nieuwe blog (zoals bijvoorbeeld dit stukje). Ik schreef twee nieuwe hoofdstukken voor mijn derde thriller en bereikte de magische grens van 50.000 woorden! Het voelt als een overwinning.

Niet alleen schreef ik deze week, ik leerde ook over video’s maken en bewerking. Jammer genoeg is vooral het bewerken nog niet helemaal duidelijk. Techniek is niet echt mijn ding. Ook bestelde ik drie boeken over presenteren in het openbaar, die ik de komende weken moet lezen. Deze boeken bestelde ik vooral door het besef dat je als auteur ook in de spotlights moet kunnen staan.

Ik moet mijn bescheiden en introverte muurbloemjeskarakter dan ook echt aan de kant zetten en een hoop leren.  Voorlopig vind ik het videobloggen al een behoorlijke stap, maar het is slechts het begin van mijn nieuwe missie:

‘Don’t let fear interfere…’

Mijn tweede blog staat in het teken van mijn nieuwste thriller ‘Het vervloekte huis.’ Ik vertel iets over de achtergronden en geef een introductie. In gewoon Nederlands: ik lees er een stukje uit voor. Veel plezier en hopelijk tot ziens…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s