Een gratis cadeautje voor jullie…

**** UPDATE ***** Deze prijsvraag is verlopen.

Ik begin mijn blog met goed nieuws. Want hoe kan ik mijn blogavontuur beter beginnen dan met goed nieuws en iets om weg te geven? Het goede nieuws is is dat mijn internationale debuut Doodstil nu ook voet aan de grond krijgt bij Spaanstalige lezers als  Silencio de Muerte. Doodstil heeft het voor een debuut goed gedaan.

Reacties

Dat merk ik zeker aan de reacties, lezersmailtjes en de opmerkingen over de eerste gratis hoofdstukken. Maar tijd om achterover te hangen van dit succes heb ik niet. Het is de hoogste tijd om de versnelling hoger te zetten, maar daarover in mijn komende blog meer.

barnes

Geluk is ook delen

Mijn geluk en succes deel ik graag met jullie! Daarom is er een winactie en heb ik zelfs een extra verrassing! Vooral ook om dit nieuwe blog te vieren. Naast de al lopende winactie geef ik een gesigneerd exemplaar van mijn tweede boek Het vervloekte huis weg. Exclusief voor de echte liefhebber natuurlijk, hoe kom je in aanmerking ?

Vraagprijs, of eh, prijsvraag

Lees de introductie en geef antwoord op de volgende vragen:

Hoe heet de pastoor van Rocky Roads?

en dan een persoonlijke vraag…

Wat vind je van de stijl?

*gewoon omdat ik dat graag wil weten 🙂

Vragen? Ja graag!

Ik wens je vast veel plezier op mijn nieuwe blog. Oh, en heb je vragen, opmerkingen, topics? schroom niet om te vragen…

Groetjes, Lydia

 

 

 

 

 

Advertenties

4 gedachtes over “Een gratis cadeautje voor jullie…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s